NATACIÓ

Treballem conjuntament amb les Piscines Municipals de L’Hospitalet amb la finalitat de familiaritzar als infants en el medi aquàtic, treballar hàbits com vestir-se i desvestir-se, potenciar el desenvolupament motriu i aconseguir que l’activitat aquàtica sigui agradable per als petits.

 INFORMÀTICA

Actualment vivim en una societat on les noves tecnologies cada vegada tenen més força i és per aquest motiu que nosaltres oferim informàtica amb l’objectiu d’introduir a l’infant al món de la informàtica a través de programes educatius interactius adaptats a la seva edat.

 ANGLÈS

Els infants a la nostra llar s’introdueixen en l’anglès d’una manera molt natural i a través d’activitats vivencials basades en el joc, on és vital que s’ho passin d’allò més bé aprenent l’idioma i que cada infant se senti protagonista d’allò que fa.

Durant el curs s’anirà reprenent i introduint el vocabulari de les diferents unitats de programació: accions, colors, elements de classe, parts del cos, el temps, sentiments, etc., per tal que els infants arribin a un aprenentatge fruit del contacte constant amb les esmentades unitats.

Les classes són realitzades per un professor especialitzat en la llengua anglesa per infants menuts.

 PSICOMOTRICITAT

La psicomotricitat és un instrument de gran ajuda que serveix per posar paraules i donar resposta i significat a les emocions dels infants.

A l’escola oferim totes i cada una de les condicions, materials i espacials, per fomentar i afavorir el desenvolupament harmònic i integral de l’infant tenint en compte totes les seves capacitats intel·lectuals, motrius, afectives i socials.

Creiem que l’activitat psicomotriu és important per al creixement de l’infant perquè permet el desenvolupament del llenguatge verbal i corporal, permet a l’infant aprendre de la seva pròpia acció sense tenir por a equivocar-se i a més ajuda al menut a identificar-se i acceptar-se com a persona i a prendre consciència del món i la realitat que l’envolta.

 FILOSOFIA 3/18

La proposta de Filosofia 3/18 té com a finalitat reforçar les habilitats de pensament, amb l’objectiu d’ajudar als infants a pensar millor i a situar-se en el món.

A partir de jocs, contes i pintures treballem les habilitats de pensament. Aquest projecte incideix sobre 3 eixos de treball:

  • Potenciar l’oralitat: els infants comencin a descriure i a narrar, a explicar experiències i vivències, i expressar sentiments.
  • Preparar-los metodològicament i formalment per poder crear una comunitat de recerca: seure en rotllana, escoltar, parlar d’un en un, etc.
  • Introduir subtilment a través de les activitats proposades per aquest projecte (jocs, contes, pintures) les habilitats com l’observació, classificació, recerca d’alternatives, resolució de conflictes, etc.