Taller de pares: GRANJA DE RUCS

 In public

Aquest dissabte 27 de maig hem realitzat l’últim taller de pares. Aquest ha sigut especial i diferent perquè l’hem fet fora de l’escola, concretament a una granja de rucs de Tiana.

Allà ens esperaven un munt d’activitats divertides per fer amb les famílies i mestres de l’escola, i totes relacionades amb la natura i el món animal.

A les 10 h ens vam reunir tots a la granja i vam començar amb la primera activitat: passeig en ruc. Els infants muntaven en els rucs mentre eren conduïts per els pares per les diferents zones del recinte. Tot seguit del passeig vam muntar en carretó, el qual estava arrossegat també per rucs. La primera volta van pujar només els petits, després ja van muntar els familiars i les mestres.

Després de la llarga caminada els rucs es mereixien un bon esmorzar, així que vam anar a preparar una bona amanida per als animalons de la granja i uns cubells plens de palla perquè els rucs tinguessin la panxa contenta.

Amb la panxa plena, ara tocava raspallar-los, tot seguint les indicacions dels monitors. Mentre uns raspallàvem els rucs, els altres van anar al galliner a donar de dinar a les gallines i als galls.

A continuació,  amb l’ajuda de les pales vam anar a recollir fems i el carregàvem a una carreta per portar-lo a l’hort.

Per acabar, i després de tot un matí ple d’activitats, tots plegats vam anar a gaudir d’un dinar familiar.

Va ser un dia fantàstic, en el qual vam gaudir de diferents activitats a l’aire lliure, vam compartir un dia plegats mestres i famílies, vam aprendre coses noves i vam estar envoltats d’amics i companys.

Recent Posts

Leave a Comment