Fem un mandala?

 In public

Aquesta setmana hem manipulat amb diferents elements naturals primaverals: hem observat, tocat, esmicolat i olorat tot tipus de flors i fulles.

Un cop acabada l’experimentació sensorial que podíem fer amb tots aquests elements?  Doncs, fer un mandala.

Un mandala és una figura geomètrica, en el nostre cas, formada per diferents elements naturals (branques, fulles, flors i pètals). Els mandales serveixen com a eina de meditació i concentració, ja que quan realitzem un mandala connectem amb el nostre jo interior i amb el nostre món creatiu.

Per fer aquesta creació agafàvem els diferents elements i ens deixàvem emportar per la nostra imaginació i inspiració, tenint com a resultat aquest preciós mandala i sent creat amb un trosset de cada un de nosaltres.

Mandala

          PROCÉS DEL MANDALA 

Recent Posts

Leave a Comment