Taller de pares: “SOM ARTISTES”

 In public

El dimecres 26 d’abril vam realitzar el segon taller de pares de l’escola. Aquesta vegada hem canviat els contes per les arts plàstiques, i és que el tema central del taller ha estat l’experimentació i l’expressió artística.

El taller estava dividit en 3 espais diferents: a l’aula Estrelles hem fet joies (collarets i polseres) i escultures estrambòtiques amb pasta dura que hem pintat al nostre gust; a l’aula Lluna hem decorat ous durs amb diversos materials (plomes, boletes de paper, gomets, retoladors, etc.) i hem pintat murals, i per últim a la SUM amb fruita hem creat diferents figures i animals (ninots, cucs, papallones, etc.). Per una tarda pares i infants ens hem posat en el paper d’artistes i hem deixat anar la nostra creativitat i imaginació fluir.

Voleu veure algunes de les nostres creacions?

Decorem ous durs

Escultures i joies amb pasta 

Figures i animals amb fruita 

Amb l’expressió plàstica els infants s’endinsen en un món de creació i experimentació, a la vegada que desperten els seus sentits i evocant les seves emocions, connectant amb ells mateixos i amb el seu entorn.

Recent Posts

Leave a Comment